Barcelona té les startups més exitoses d'Espanya de l'any

La publicació especialitzada 'EU-Startups' apunta 10 empreses emergents a tenir en compte enguany

A Barcelona es troben 8 de les 10 startups que tindran més èxit aquest 2017. Aquesta és la conclusió a la qual ha arribat la publicació especialitzada EU-Startups a través d'una anàlisi en empreses nascudes fa menys de dos anys i en l'entorn digital. El magazine remarca que l'Estat espanyol se situa com un dels territoris més vius pel que fa al naixement d'startups i que Barcelona i Madrid es consoliden com les dues seus principals de l'Estat.

El llistat de startups que són a la capital catalana l'encapçalen Glovo del sector de la distribució, i Badi, del sector del turisme. B-wom i Eelp són startups nascudes en territori espanyol, amb seu al Palau de Mar de Barcelona. Les dues empreses es troben en el sector de la salut i benestar.

Pel que fa, Cornerjob, Hibox, Letgo, TravelPerk sí són startups nascudes a Barcelona però que també compten amb seu a altres països com als Estats Units o a Italia o a França, entre d'altres. La primera proveeix un portal web que permet connectar llocs de feina amb usuaris i rebre una resposta en 24 hores. La segona, ofereix solucions per gestionar els tres punts claus de col·laboració en un equip de treball. Letgo, en canvi, permet comprar i vendre productes de segona mà i TravelPerk ofereix un algoritme únic i dinàmic per administrar els pressupostos i presentar informes de les empreses, entre d'altres.

Tanquen la llista MyTripCar –ofereix un servei de lloguer de cotxes- i Comprea -distribueix productes en el sector de l'alimentació-, dues startups nascudes a l'Estat espanyol, afincades concretament a Alacant i Madrid, respectivament. 
Avui et destaquem
El més llegit