Barcelona Tech City vol impulsar un campus tecnològic urbà

El Pier01 celebra dos anys i ho fa apostant per l'obertura de nous espais especialitzats en innovació

Imatge del Pier 01 al Palau de Mar | Cedida Imatge del Pier 01 al Palau de Mar | Cedida

El hub tecnològic i digital impulsat per Barcelona Tech City, el Pier01, celebra aquest dijous els seu segon aniversari. I ho fa anunciant la seva aposta per fer de Barcelona un campus tecnològic urbà. L'objectiu de l'associació és crear diferents espais arreu de Barcelona similars als que té el MIT de Boston. Els nous emplaçaments estarien especialitzats en diferents àrees d'activitat com blockchain, social, ciències de la vida, videojocs, media, mobiliat, IoT o smart cities.

"Barcelona Tech City ha dissenyat una estratègia de creixement i està treballant en disposar de més espais per emprenedors, connectant les diferents zones, des del 22@ al Port i al centre de la ciutat", explica el president de l'entitat, Miguel Vicente, en un comunicat. Un dels primers que es crearà és un hub especialitzat en tecnologia blockchain, amb una ubicació propera al Pier01, el qual agruparà emprenedors, corporacions, inversors i altres agents del sector de la cadena de blocs. 

En els dos anys des de l'inici de la seva activitat, el Pier01 ha reunit ja a més de 100 startups i empreses que han disposat d'un espai de trobada amb el sector tradicional empresarial i corporatiu per tal de facilitar l'apropament entre els dos entorns. "El Pier01 és un espai que facilita el contacte, la col·laboració i la innovació. Representa un punt de trobada en el qual conviuen i dialoguen emprenedors i startups amb hubs d'innovació en companyies en ple procés de transformaió digital", assenyala el director general de Barcelona Tech City, Miquel Martí. És per això que "té sentit plantejar-se tenir més espais a la ciutat que donin resposta al creixement tecnològic", afegeix. 

 

 

Més informació
L’aniversari del Pier01
Benvinguts al Pier01, el palau dels emprenedors
Emprendre amb vistes al mar
Avui et destaquem
El més llegit