Billaboop, premiada al programa CreaMedia

L'empresa desenvolupa aplicacions musicals i audiovisuals per a mòbils i tauletes

L'empresa Billaboop, que desenvolupa apps musicals i audiovisuals per a mòbils, ha rebut el premi del programa CreaMedia de l'Ajuntament de Barcelona com a millor iniciativa empresarial del sector de les indústries creatives, ha informat el consistori en un comunicat.

El programa CreaMedia, a través de Barcelona Activa, impulsa la creació i creixement d'empreses de sectors com el de les arts escèniques, el disseny de continguts audiovisuals, la promoció cultural, la promoció musical i la gastronomia.

En aquesta desena edició del programa municipal han participat 18 projectes, i la productora de teatre musical Rent ha estat reconeguda com a primera finalista, per darrere de Billaboop.

L'empresa Billaboop ja ha llançat al mercat les apps Cambox i Vidibox que combinen una tecnologia capdavantera amb interfícies senzilles i intuïtives per crear noves formes d'expressió artística en plataformes mòbil.

Com a guanyadora d'aquest premi, l'empresa disposarà d'una estada de sis mesos gratuïta a l'espai de 'coworking' de la incubadora Almogàvers Business Factory de Barcelona.
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit