Neix el colmado que et vol portar la compra a casa en 10 minuts

Blok té establiments amb estoc propi i productes de proximitat, que es reparteixen en bicicletes elèctriques

L'equip de la plataforma que entrega la compra a domicili Blok, en una imatge d'arxiu | Cedida L'equip de la plataforma que entrega la compra a domicili Blok, en una imatge d'arxiu | Cedida

L'auge del comerç electrònic en tots els sectors ha fet proliferar empreses que s'hi dediquen. Un dels últims exemples és Blok, una nova aplicació nascuda a Barcelona que entrega la compra del supermercat a domicili, segons assegura la mateixa empresa, en només 10 minuts. Per fer possible aquest objectiu, la companyia té establiments amb estoc propi. Això els allibera d'anar a les botigues físiques a recollir els productes de cada comanda i els permet actuar amb més rapidesa.

El lema de la startup és "El colmado dels nostres dies", ja que asseguren que els productes són de proximitat. "El nostre objectiu és revolucionar la compra del dia a dia per fer-la més senzilla, ràpida i adaptada a la realitat actual. Comptem amb establiments propis d'ús exclusiu mitjançant la nostra app, repartits per diferents punts de la ciutat i amb estoc propi que adaptem en funció de la zona i complementem amb productes dels comerços del barri", segons el cofundador i COO de Blok, Hunab Moreno.  

Tot i la rapidesa en l'entrega, asseguren que no només es tracta de compres d'emergència, sinó també de compres diàries. La sostenibilitat és una altra de les variables que l'empresa emergent ha introduït en l'equació. Els repartidors, tots part de la plantilla, es desplacen en bicicletes elèctriques. Actualment, la companyia compta amb un equip de 40 persones, però preveu un creixement exponencial en poc temps que els ha de permetre tancar l'any amb 1.100 treballadors. 

Entre els impulsors del projecte, destaquen alguns exdirectius d'empreses com Glovo, Uber, Deliveroo, Mercadona o Tesco. Moreno, per exemple, va ser el cap d'operacions de Deliveroo durant gairebé tres anys. Durant la primera etapa, Blok estarà present a Barcelona i Madrid. A la capital catalana, espera comptar amb 10 establiments propis a finals d'any. 

Més informació
La catapulta de Catalunya per jugar la Champions del comerç electrònic
Ecommerce, telemedicina i educació a distància, els negocis que impulsa la Covid-19
Avui et destaquem
El més llegit