El caramel intel·ligent Chupa Chips busca inversors

El 'medical device' desenvolupat per tres 'dreamers' permet detectar la diabetis infantil

L'equip creador del Chupa Chips és un dels guanyadors de l'Imagine Express 2018 | Berta Vicente L'equip creador del Chupa Chips és un dels guanyadors de l'Imagine Express 2018 | Berta Vicente

El medical advice Chupa Chips busca finançament. El caramel intel·ligent desenvolupat per la startup ha obert una campanya de crowdfunding per valor de 45.000 euros a través de la plataforma Indiegogo per fer el salt a Silicon Valley i desenvolupar el projecte, que permet detectar la diabetis en nens a través de la saliva, de la mà d'experts a través d'un programa impulsat per Imagine.

L'estada a la seu de l'emprenedoria nord-americana serà durant el mes de juliol, pel que busquen uns fons que els permetin cobrir les despeses del viatge i els costos legals, d'empresa i d'equip per constituir la companyia. Aquest mateix estiu també entraran a formar part de l'acceleradora Conector.

Més info: 36 hores d’emprenedoria express

El gadget està creat per Josep Mota, Sara Földes i Diana Ballart, tres estudiants del màster d'Emprenedoria i Desenvolupament empresarial de la UdG i guanyadors amb Chupa Chips de l'iFest organitzat per Catalunya Emprèn i l'Imagine Creativity Center de Xavier Verdaguer.També van ser un dels guanyadors de l'Imagine Express 2018, un viatge per desenvolupar idees emprenedores entre Barcelona, París i Londres.

Més informació
Nascuts al tren de l’emprenedoria express
Emprenedoria: no sense el meu equip
Avui et destaquem
El més llegit