Carlota Pi posarà llum a Silicon Valley

La cofundadora d'HolaLuz ha estat seleccionada en el prestigiós programa Blackbox que impulsa Google for Entrepreneurs

Carlota Pi, cofundadora de l'elèctrica HolaLuz, ha estat l'única emprenedora espanyola seleccionada per participar en la tercera edició del prestigiós programa global Blackbox Connect Female Founders Edition, impulsat per Google for Entrepreneurs. Setze emprenedores d'alt potencial de 13 països participaran al programa immersiu que tindrà lloc del 15 al 26 de maig a Silicon Valley, San Francisco. L'objectiu del programa és donar un impuls a les companyies seleccionades per accelerar el seu creixement a escala global gràcies a l'oportunitat de connectar amb destacats emprenedors, inversors, capdavanters i alts executius de Silicon Valley.

Després de dues setmanes de workshops, sessions plenàries, assessoria i feedback d'experts, el programa conclourà el 25 de maig amb una sessió final en què les fundadores tindran l'oportunitat de presentar la seva companyia a una audiència d'inversors i líders tecnològics de Silicon Valley. Les altres fundadores seleccionades juntament amb Carlota Pi d'Holaluz, són de sectors molt diversos i provenen de Brasil, Canadà, Xina, França, Alemanya, Irlanda, Kènia, Mèxic, Holanda, Pakistan, Polònia i Estats Units.

"Participar a Blackbox suposa una gran oportunitat per accelerar el ritme de creixement d'Holaluz i disposar de més palanques per liderar la transformació del sector de l'energia a Espanya", destaca Carlota Pi. "A més, com a única empresa espanyola seleccionada representa un reconeixement al potencial de la companyia", afegeix.

Holaluz, l'elèctrica tecnològica d'energia verda, es troba en ple procés de creixement (scaling up). Amb només sis anys de vida, la companyia ha tancat 2016 amb una facturació de 100 milions d'euros i més de 90.000 clients. L'objectiu de la signatura per al 2017 és impulsar la línia d'autoconsum amb la instal·lació de sistemes de producció i emmagatzematge d'energia en cases i empreses. La previsió de la companyia és aconseguir els 150.000 clients a la fi d'aquest any.

"Des de Blackbox Connect estem totalment compromesos a contribuir a l'èxit de les dones capdavanteres en innovació a escala global. Aquest programa ofereix a les emprenedores l'oportunitat d'expandir la seva xarxa de contactes, construir comunitat, aprendre de l'experiència d'altres fundadors i ampliar la seva perspectiva" explica Bridgette Beam, Responsable de Programes Globals i Operacions de Google for Entrepreneurs.

Des de 2011 Blackbox ha ajudat a desenvolupar el potencial de més de 350 emprenedors de més de 60 països per impulsar el creixement de les startups. Després d'entre tres i sis mesos de finalitzar Blackbox Connect, més del 60% de les companyies han recaptat fons i més del 90% han continuat amb el seu creixement.
Avui et destaquem
El més llegit