Carmen Tarín, jove empresària de l'any

La directora de l'Escola de Negocis IEM Business School s'ha imposat a 21 finalistes en una gala en què també han premiat ZEUS, AIUDO, Olivares Consultors, Westt o Ferros Sa Pobla

La guanyadora, rebent el premi aquest dijous a València | Ajuntament de València La guanyadora, rebent el premi aquest dijous a València | Ajuntament de València

La directora de l'Escola de Negocis IEM Business School, Carmen Tarín, ha rebut el Premi Jove Empresari de València al costat de ZEUS Smart Visual Data, AIUDO, Olivares Consultors Immobiliaris, Westt i Ferros Sa Pobla en una gala de lliurament celebrada aquest dijous.  La directora de IEM Business School ha rebut el premi principal triada entre un total de 21 finalistes i de les 60 candidatures totals presentades. IEM Business School és una escola de negocis orientada al màrqueting digital, les noves tecnologies i la transformació digital en totes les àrees de l'empresa. 10 anys d'experiència l'avalen com una potent Escola de Negocis referent a València en el sector digital.

A més, durant la gala s'han lliurat cinc premis especials: L'empresa Smart Visual Data–Zeus, empresa capdavantera en la visualització i monitoratge de dades, ha rebut el Premi Especial a la Jove Empresa Innovadora. El Premi Especial a la Jove Empresa Social ha sigut per Aiudo, servei d'assistència domiciliària centrat en l'usuari. Olivares Consultors Immobiliaris ha rebut el Premi Especial a la Jove Empresa Generadora d'Ocupació, per la seua trajectòria en generació d'ocupació, ja que ha duplicat el nombre de treballadors en l'últim any. El Premi Especial a la Jove Empresa Internacional ha recaigut en Westt, l'única marca de cascos a tot el món que es ven exclusivament per internet.

A més, com a novetat en aquesta edició, es va atorgar un premi més a la Igualtat en la Jove Empresa, que va recaure en l'empresa de material de construcció, Ferros Sa Pobla, a través de la seua directora general Alexandra Cortés, qui ha desenvolupat el projecte Dones de Ferro per a reivindicar la igualtat de gènere en sectors masculinizados com el seu.

La millor trajectòria

L'Associació de Joves Empresaris de València també ha volgut premiar la trajectòria empresarial a través d'una Menció Honorífica, atorgada a Francisco Vallejo, vicepresident de Pintures Isaval. Vallejo, que també és president de IVEFA des d'enguany, destaca per la seua llarga trajectòria al capdavant de l'empresa familiar i ha desenvolupat activament les àrees de distribució, explicant, actualment amb més de 30 centres per tot el país.

A més, la gala s'ha celebrat a favor de l'Associació Parkinson València, ja que segons el president d'AJEV, Jose Vicente Villaverde, "el nostre objectiu és que la jove empresa siga conscient que té molt que aportar a entitats que lluiten per millorar la qualitat de vida dels valencians”.

També han assistit Sandra Gómez, regidora de l'Àrea de Desenvolupament Sostenible i 1ª Tinent d'Alcalde de València; Fermín Albadalejo, president de la Confederació Nacional de Joves Empresaris i Blanca Marín, secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç. 

Més informació
Gerard Subirats és el millor jove empresari de 2017
El jove CEO d’Ikea Ibèrica
Avui et destaquem
El més llegit