La nord-americana Certify compra la catalana Captio

El proveïdor de programari per a la gestió de despeses corporatives adquireix la plataforma de gestió de despeses al núvol

Joel Vicient ha iniciat una croada contra la paperassa amb Captio Joel Vicient ha iniciat una croada contra la paperassa amb Captio

El proveïdor nord-americà de programari per a la gestió de despeses corporatives Certify ha comprat la startup catalana Captio, una plataforma per a la gestió de despeses corporatives basada en el núvol.

Aquesta adquisició suposa la primera per Certify fora d'Amèrica del Nord i li permetrà oferir les seves solucions a empreses de tota Europa, especialment a Espanya, Portugal, França i Itàlia, països on Captio té basada la seva cartera de clients, ha informat Captio aquest dimarts en un comunicat.

Més info: Declaring receipts with a click

Captio, de la qual Banc Sabadell ostenta un 8% a través del seu vehicle inversor en startups Sabadell Venture Capital, va ser fundada el 2012 per Joel Vicient, Donen Moser, Joaquim Segura i Lluís Claramonte, un equip directiu que s'unirà al de Certify.

La nova companyia combinada compta actualment amb més de 10.000 clients distribuïts en més de 90 països.

"Alinear-nos amb Certify ens permetrà expandir encara més el nostre producte, millorar el suport als clients existents i aconseguir noves referències", ha destacat Vicient.

Per la seva banda, el president i conseller delegat de Certify, Robert Neveu, ha posat en valor que Captio té "una important quota de mercat a Europa mitjançant una combinació de tecnologia innovadora, servei al client i lideratge".

Avui et destaquem
El més llegit