Colvin reparteix flors a Alemanya

La startup obre mercat al nord d'Europa i se suma a Espanya, Itàlia i Portugal en la llista de països on és present

Els fundadors de Colvin són Andrés Cester, Marc Olmedillo i Sergi Bastardas| Cedida Els fundadors de Colvin són Andrés Cester, Marc Olmedillo i Sergi Bastardas| Cedida

Colvin, el marketplace de flors a domicili, suma un nou país on repartir els seus rams. Es tracta d'Alemanya, un mercat amb "grans oportunitats de creixement i amb un públic amb gran tradició en la compra de flors", segons informen en un comunicat. Alemanya se suma així a Espanya, Itàlia i Portugal en la llista de països on la startup és present. 

El servei de Colvin, que ofereix als consumidors flors fresques a un preu de fins a un 50% menys que els estàndards de mercat, està ja operatiu a totes les ciutats alemanyes, amb preus que oscil·len entre els 25 i els 50 euros en funció del ram seleccionat i de la seva mida. Igual que en la resta de mercats on Colvin opera, els rams es poden personalitzar amb missatges o dedicatòries per a regals. A més, també es possible apuntar-se al servei de subscripció de Colvin per rebre rams periòdicament a partir de només 22 euros. 

Més info: The Colvin Co, el 'marketplace' català de flors a domicili

"Alemanya és un mercat amb molta tradició en el consum de flors i estem molt orgullosos de com està treballant tot l'equip per arribar fins allà", apunta el cofundador i COO de Colvin, Sergi Bastardas. I és que la startup, nascuda el 2016 a Espanya, ja reparteix les seves flors a Itàlia i Portugal i ara fa el salt a Alemanya. 

L'ecommerce fundat per Sergi Bastardas, Andrés Cester i Marc Olmedillo ha aixecat més de 9 milions d'euros en operacions financeres des de principis del 2017. L'última la van tancar el passat mes d'octubre amb el fons de venture capital italià P101, juntament amb altres inversors estratègics com Samaipata i Mediaset. 

Més informació
Les flors de Colvin arriben a Itàlia
Jo de gran vull ser emprenedor
Avui et destaquem
El més llegit