Ja es pot consultar la previsió del temps a l’avió

Eltiempo.es i Immfly arriben a un acord per oferir als passatgers les condicions meteorològiques en temps real durant el vol

Amb Immfly ja es pot consultar el temps que fa en el destí en temps real en els vols de XL Airways, Volotea i Iberia Express Amb Immfly ja es pot consultar el temps que fa en el destí en temps real en els vols de XL Airways, Volotea i Iberia Express

La startup catalana Immfly ha anunciat un acord amb The Weather Network i la seva homòloga a Espanya Eltiempo.es per oferir als passatgers informació meteorològica actualitzada durant el vol. A partir d’ara ja es pot consultar el temps que fa en el destí en temps real i amb un pronòstic de set dies en els vols de XL Airways, Volotea i Iberia Express, segons informen en un comunicat.

A través de la plataforma Immfly, els passatgers poden consultar la informació meteorològica dins de la secció “Tu destino”. A més, aquest apartat també inclou activitats, serveis de trasllat i consells de viatge, entre d’altres.

“Els viatges i el temps van de la mà. Sens dubte, hi ha una necessitat d’informació meteorològica en aquesta plataforma i estem entusiasmats d’oferir als viatgers un pronòstic del temps actualitzat i fiable durant el vol”, ha comentat Carlos Astorqui, director de Eltiempo.es.

Immfly, fundada l’any 2013, ha creat una plataforma d’entreteniment i serveis digitals a bord de companyies aèries per tal de fer més entretingut el viatge en avió dels passatgers. Ara amplia aquests serveis gràcies a Eltiempo.es. 

image022

Més informació
Immfly, prohibit avorrir-se a l'avió
Finestretes d'avió que recarreguen el mòbil
Ja és possible aterrar un avió amb un iPad
Avui et destaquem
El més llegit