Cuideo estrena oficina a Sevilla

L'arribada a Andalusia es produeix gràcies a la primera ronda de finançament que acaba de tancar la startup

L'equip de Cuideo
L'equip de Cuideo

Cuideo, la startup de cuidadors a domicili, aferma la seva expansió nacional obrint una nova oficina a Sevilla. L’arribada a Andalusia es produeix gràcies a la primera ronda de finançament de la startup, amb la qual ha captat 500.000 euros.

L’empresa, que va començar la seva activitat a principis del 2016 i que també té oficines a Barcelona i Madrid, ha estat reconeguda aquest estiu com una de les 10 startups amb major potencial el 2017.

Cuideo té un creixement del 20% intermensual i dóna cobertura a més de 500 famílies que necessiten cuidadors. Només a Sevilla, la startup comença les seves operacions amb una cartera de més de 25 cuidadors i més de 50 famílies, a qui prestaran unes 4.000 hores de cures al mes. En l’últim any, la plantilla de treballadors de Cuideo ha passat de 6 a més de 20 empleats.

Un tret diferencial de Cuideo és que aposta per la selecció dels professionals de forma presencial. Així, ha obert Centres de Reclutament de Cuidadors (CRC) a les principals ciutats per fer els processos de selecció. Aquesta iniciativa ofereix encara més compromís amb les famílies i una nova oportunitat de feina per tots els professionals sociosanitaris. A més, això fa que l’índex de rotació dels seus cuidadors no superi el 3%.

Més informació
Cuideo, cuidadors a domicili a un clic
Barcelona Activa s'endú 24 startups al 4YFN
Santafixie capta mig milió d'euros per consolidar-se a Espanya i França
Avui et destaquem
Comentaris