Datumize, millor 'fintech' pel BBVA

El programari de la startup catalana guanya el Open Talent Espanya de l'entitat financera

Pradell, Casasús i Lafuente, integrants de Datumize Pradell, Casasús i Lafuente, integrants de Datumize

La startup Datumize ha estat escollida la millor empresa emergent financera a la final de la competició d'emprenedors BBVA Open Talent, impulsada pel BBVA. La firma, fundada a Viladecans, ha creat un programari que permet que les empreses capturin l'anomenat big no data -els actius d'informació que recopilen, tracten i emmagatzemen les organitzacions durant les seves activitats empresarials habituals, però que no solen utilitzar per a d'altres fins- i els puguin aprofitar.

Com a guanyadora del concurs, Datumize participarà al setembre a Mèxic a Finnosummit, la final del certamen Open Talent Regional, on defensarà la seva idea davant d'altres empreses emergents de països de l'Amèrica Llatina i Turquia.

A la final celebrada a Madrid participaven sis finalistes que havien resultat guanyadors a les competicions BBVA Open Talent celebrades a escala local.

Les altres cinc empreses participants eren OpSeeker, de Santiago de Compostel·la; Councilbox, de Pontevedra; Winvestify Asset Management, d'Almeria; Neuronalbite, de València, i MiCappital, de Madrid.

Finalment, el jurat ha decidit premiar Datumize per crear un software propi que permet capturar dades que es transmeten a través del connector de xarxa corporativa i aprofitar-los per analitzar tot el potencial que té el negoci i prendre decisions corporatives.

Més informació
Datumize i el 'Big no Data'
El Forum TurisTIC acredita l'auge del Big Data 
La Generalitat impulsa la presència catalana a l'IoT
Avui et destaquem
El més llegit