Decelera ja busca les noves startups per a la seva primera edició a Mèxic

El programa de desacceleració creat a Menorca reunirà del 18 al 28 d’octubre una quinzena d’empreses emergents al país llatinoamericà

Imatge de la cinquena edició de Decelera Menorca | Paula Jaume Imatge de la cinquena edició de Decelera Menorca | Paula Jaume

Després de tancar la cinquena edició de Decelera Menorca no fa ni un mes, la desacceleradora d’empreses ja es prepara per a la seva primera edició a l’altre costat de l’Atlàntic. El programa impulsat per Marcos Martín i Ricard Garriga aterrarà a Mèxic del 18 al 28 d’octubre per desaccelerar a una 15 de startups, principalment d’Amèrica Llatina.

Més info: Menorca Millennials viatjarà a Amèrica

L’objectiu és crear un nou hub a Amèrica per connectar amb l’ecosistema emprenedor de Latam amb inversors i experts de la zona i també dels Estats Units, segons informen en un comunicat. Martín ha destacat “el potencial d’emprenedoria d’Amèrica Llatina, on existeix un gran talent innovador que hem de seguir impulsant”.

Així, l’Andaz Mayakoba Resort Riviera Maya acollirà a 15 startups escollides per viure un procés de reinici dels seus projectes mitjançant activitats ideades per a desconnectar del ritme frenètic que no els deixa pensar en l’estratègia i validar el seu model de negoci.

Un procés que portaran a terme juntament amb 25 líders empresarials procedents d’Amèrica Llatina i els Estats Units, 15 inversors i 5 corporacions. Les empreses emergents interessades tenen fins al 18 de juliol per inscriure’s i, igual que a Decelera Menorca, han d’estar relacionades amb algun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Més informació
Desaccelerar una startup en xancletes
Els líders també fan pauses
Decelera Menorca aixeca una ronda d’un milió d’euros
Avui et destaquem
El més llegit