eCooltra arribarà a les 3.000 motos a finals d'any

L'empresa ha invertit set milions d'euros amb l'objectiu de consolidar la seva activitat a les quatre ciutats on opera

eCooltra ja té presència a quatre ciutats europees: Barcelona, Madrid, Lisboa i Roma eCooltra ja té presència a quatre ciutats europees: Barcelona, Madrid, Lisboa i Roma

eCooltra Motosharing, el servei de lloguer de motos elèctriques per minuts de Cooltra, augmentarà la seva flota a Europa arribant a les 3.000 motos a les quatre ciutats europees on opera la companyia: Barcelona, Madrid, Lisboa i Roma.

L'empresa ha invertit set milions d'euros per ampliar la flota de motos amb l'objectiu d'enfortir la seva activitat a Espanya i "consolidar-se com a líder en serveis de motosharing tant en aquest país com a escala europea", segons informa la companyia en un comunicat.

Oriol Marimón-Clos, CEO d'eCooltra, assegura que "si volem que els ciutadans deixin a casa seva el seu vehicle particular i apostin pel sharing, hem de facilitar-los poder tenir una motocicleta el més a prop possible. És per això que hem incrementat la flota, busquem la comoditat que ens demana el nostre usuari".

eCooltra Motosharing va néixer a Barcelona el març del 2016 amb una flota inicial de 250 motos elèctriques. Actualment ja compta amb més de 10.000 usuaris a les quatre ciutats on opera i dóna feina a més de 400 persones a tot Europa. 

Més informació
Les motos d'eCooltra ja circulen per Madrid
Lloguer de motos elèctriques per minuts
Cooltra invertirà 6 MEUR en ampliar la flota de lloguer
Avui et destaquem
El més llegit