Emprenedors i grans empreses es troben al South Summit 2016

La 5a edició del congrés reuneix a Madrid més de 6.000 emprenedors, 3.000 corporacions i 650 inversors

Aquest dimecres comença el South Summit 2016, la cinquena edició de la trobada d'emprenedoria que reuneix els quatre actors fonamentals de l'ecosistema emprenedor: startups, inversors, corporacions i institucions. L'espai municipal La N@ve acull fins al divendres speakers com Niklas Zennström, fundador de Skype i de la firma d'inversió Atomico, així com Allen Blue, cofundador de Linkedin. Ells són els encarregats d'obrir un esdeveniment en el qual també participaran Jim McKelvey, de Square i Launchcode, Robin Chase, cofundadora i CEO de Zipcar, i Nolan Bushnell, fundador i CEO d'Atari.

Les noves tecnologies disruptives seran les protagonistes de South Summit 2016. Amb un programa batejat The Disruptor's Playground, s'analitzarà l'impacte d'aquestes tecnologies en vuit de les principals indústries: Fintech, Industry & NRG, Media & Entertainment i Food a la primera jornada; Fashion, Travel, EdTech, Health & Wellness, el dia 6 d'octubre.

A més, visitaran La N@ve més de 150 fons d'inversió i de capital risc, business angels i inversors procedents de tot el món, entre els quals destaca Atomico, un dels fons més grans d'Europa amb més d'un bilió de dòlars en cartera, o la plataforma de comerç electrònic japonesa Rakuten. També tornarà als escenaris de South Summit Dave McClure, fundador de 500 Startups, fons i incubadora de startups amb una cartera de més de 250 milions de dòlars. Un altre que repeteix és Accel Partners, que participarà en una conferència moderada per Kauffman Fellows al costat de fons com SoftTech VC, Aleph VC i Index Ventures.

Més de 12.500 assistents, 6.300 emprenedors, 3.100 corporacions, 275 speakers i 650 inversors es van donar cita en la passada edició, xifres que s'esperen superar a l'edició d'enguany, una trobada organitzada per Spain Startup, Fundació IE-IE Business School i Comunica a, en col·laboració amb Endesa, BStartup de Banc Sabadell, Google for Entrepreneurs i Orange.
Avui et destaquem
El més llegit