Es busquen 30 'reemprenedors'

Reempresa torna al Saló BizBarcelona 2016 amb conferències i tallers per salvar empreses del tancament

El Centre Reempresa de Catalunya, un mecanisme en el qual un emprenedor pren el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, tornarà a buscar 30 companyies que se sumin al projecte al saló BizBarcelona 2016, que es farà aquest dimecres i dijous al recinte de Montjuïc.

Ho farà mitjançant Matching Reempresa, un espai en el qual diferents reemprendedors s'entrevistaran amb els propietaris dels negocis i les companyies que estan prop de la jubilació, segons ha informat Cecot en un comunicat.

A més, durant l'esdeveniment també hi ha programades conferències com la que portarà per títol És set vegades més fàcil comprar una empresa que crear-la des de zero, que impartirà el president de Reempresa Catalunya, Antoni Abad, i Reprendre en cinc passos a càrrec del consultor de la iniciativa, Carlos Domínguez, entre d'altres.

Alhora, i com a novetat, hi ha organitzat un Cafè de la Reempresa per a les persones que tenen un negoci i vulguin traspassar-lo que coordinarà la consultora Clàudia Massó.

El director del Centre Reempresa, Albert Colomer, ha recordat que fa dues edicions es van comprometre a "salvaguardar 1.000 empreses abans de finalitzar 2016 i l'objectiu està molt a prop", en aquest sentit, actualment hi ha 852 casos amb una inversió total de 44 milions d'euros.
Avui et destaquem
El més llegit