Facebook formarà els emprenedors de Lanzadera

El gegant creat per Zuckerberg ajudarà a crèixer les startups a través de Facebook, Instagram i WhatsApp

David Sáez, director de nou negocio de Facebook a Espanya i Portugal | Cedida David Sáez, director de nou negocio de Facebook a Espanya i Portugal | Cedida

La plataforma social Facebook i la incubadora i acceleradora valenciana Lanzadera han signat un acord estratègic per a, tal com han explicat en un comunicat, fer costat als emprenedors i ajudar-los a fer créixer les seues startups a través de Facebook, Instagram i WhatsApp. L'objectiu d'aquesta aliança, afirmen, és "accelerar la creació de valor i oportunitats de negoci de les startups". En el mateix, Facebook oferirà formació i assessorament a totes les startups de Lanzadera, amb diferents nivells de servei depenent de la maduresa i les necessitats de cadascuna de les empreses accelerades. El suport de Facebook pot passar des de formació per webinars fins a un assessorament estratègic personalitzat pels diferents equips de Facebook.

Les sessions formatives inclouran continguts directament relacionats amb l'ús de les seues plataformes, amb l'objectiu que els emprenedors puguen perfeccionar i optimitzar estratègies de branding i performance per a venda, postvenda i servei al client a través de Facebook: apps de l'ecosistema, creativitat, mesurament, màrqueting o integració tecnològica, entre altres.

A més, els emprenedors podran tindre accés a socis, programes i esdeveniments tant organitzats per Facebook com per tercers. L'acord signat se situa dins de la iniciativa Lanzadera Space, la qual té l'objectiu d'acollir a empreses i entitats que ajuden a enriquir l'ecosistema emprenedor de Marina d'Empreses. Així, Facebook s'uneix a entitats com Telefónica-Wayra, IBM, GeeksHubs o BIGBAN com a soci tecnològic de l'acceleradora.

"L'ecosistema d'emprenedors i startups és fonamental per al creixement de l'economia espanyola i per a impulsar la innovació al nostre país. Facebook ha sigut una plataforma/eina clau per al desenvolupament de moltes startups espanyoles i amb aquest acord, volem posar tots els nostres recursos a la disposició de les empreses de Lanzadera, per a ajudar-los a continuar creixent", comenta David Sáez, director de nou Negoci de Facebook a Espanya i Portugal.

Sáez (Facebook): "L'ecosistema d'emprenedors i startups és fonamental per al creixement de l'economia espanyola i per a impulsar la innovació al nostre país"

Per la seua part, el director general de Lanzadera, Javier Jiménez, ha destacat que  “les xarxes socials són actualment omnipresents i s'han convertit en un canal fonamental perquè les empreses es donen a conéixer i embenen els seus productes o serveis. Aquesta aliança estratègica amb Facebook, la principal empresa de plataformes socials del món, suposa una fita per a nosaltres. Estem convençuts que moltes startups aprofitaran aquest suport per a incrementar el seu volum de negoci i proposta de valor”, afirma.

Més informació
L'empresari que planta cara a LIDL i Facebook
Pagaries 40 dòlars l'any per fer servir Facebook?
Avui et destaquem
El més llegit