Finançament pels emprenedors innovadors de CEEI València

Els agents renoven el conveni iniciat en 2014 pel qual l’entitat financera dóna suport a l’emprenedoria que neix des del centre europeu amb seu a Paterna

Luis Serra (Sabadell) i Jesús Casanova (CEEI) Luis Serra (Sabadell) i Jesús Casanova (CEEI)

El Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI València) i Banc Sabadell han signat un acord de col·laboració per a donar suport a l'emprenedoria. Es tracta de la continuació al conveni aconseguit en 2014 entre totes dues entitats a fi de facilitar als emprenedors assessorats per CEEI València l'accés al finançament dels seus projectes.

El director del CEEI València, Jesús Casanova i el director territorial Est de Banc Sabadell, Luis Serra, han signat aquest dilluns l'acord en la signatura del qual també han assistit Ángel Buigues, advisor de BStartup i Ramón Ferrandis, CFO-director Àrea Econòmic Financera en CEEI València.

El conveni parteix de l'estratègia de vinculació social i de suport als agents socials, empresarials i institucionals que el banc desenvolupa i que pretén fomentar de les accions d'emprenedoria que sorgisquen vinculades a l'activitat del CEEI. Així, l'objectiu principal és facilitar als emprenedors acompanyats pel centre l'accés al finançament dels seus projectes i activitats empresarials en unes condicions preferents a través del programa BStartup.

Aquells que no participen en aquest programa específic, podran beneficiar-se d'altres productes financers després de ser assessorats i amb informe favorable pels tècnics del CEEI.

3 línies de suport financer

D'acord amb aquest conveni, el programa BStartup ofereix tres línies de suport als emprenedors. En primer lloc, productes i serveis bancaris especialitzats per a startups a través de la seua xarxa d'oficines especialitzades i amb una anàlisi de risc diferenciat que té en compte les peculiaritats d'aquestes empreses.

D'altra banda, mitjançant dos instruments d'inversió directes de capital de risc: BStartup10 (inversió en equity en 10 empreses en fase llavor cada any) i Sabadell Venture (inversió en equity en companyies que busquen potenciar el seu creixement mitjançant rondes A d'inversió).

Segons ha destacat Serra, “el Banc Sabadell està compromés amb el desenvolupament econòmic i dóna suport als emprenedors que posen en marxa un negoci com és el programa BStartup, una aposta decidida per a facilitar finançament i acompanyament a les joves empreses tecnològiques i innovadores”.

Per part seua, Casanova ha explicat que “el CEEI València té entre els seus objectius facilitar la creació de projectes empresarials mitjançant l'assessorament, la formació i l'acompanyament a emprenedors en els començaments de la seua activitat empresarial pel que aquest acord reforça a totes dues entitats”.

 

Més informació
BStartup aposta per la valenciana AllRead
Avui et destaquem
El més llegit