La Generalitat destina més de 3 MEUR per impulsar l’emprenedoria

L’objectiu és fomentar que entitats s’integrin a la xarxa Emprèn i donin suport a la creació de noves empreses

Trobar finançament és el gran maldecap de les startups | Acistock Trobar finançament és el gran maldecap de les startups | Acistock

La Conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat ha destinat aquest any més de 3 milions d'euros a la convocatòria de subvencions per entitats que fomentin l'emprenedoria integrant-se a la xarxa Emprèn.

Segons ha informat la Generalitat aquest dilluns en un comunicat, les entitats que s'integrin a la xarxa donaran suport a persones emprenedores per afavorir la creació d'empreses.

La convocatòria té com a objectiu impulsar actuacions que activin la capacitat de creació d'empreses i generin ocupacions, desenvolupar un entorn favorable per facilitar la creació d'empreses i integrar i alienar actors, serveis i recursos a la disposició de les persones emprenedores.

El període per optar a les subvencions serà del 24 de juliol al 7 d'agost i podran accedir-hi ajuntaments, consells comarcals, consorcis locals, diputacions, entitats sense ànim de lucre, universitats, escoles de negocis, col·legis professionals i gremis.

La quantia màxima de la subvenció serà el 80% del cost de l'activitat subvencionable, fins a un import màxim de 100.000 euros anuals per projectes individuals, i de 150.000 euros anuals en el cas de projectes agrupats.

Més informació
250.000 euros per estimular la creació d’startups
La Generalitat crea una plataforma de finançament alternatiu per a empreses
L'activitat emprenedora a Catalunya creix i se situa en el 8,03%
Avui et destaquem
El més llegit