Glovo guanya dos premis als Òscars dels negocis

La startup catalana és reconeguda en els International Business Awards pel seu potencial creixement i per ajudar als negocis locals

L'equip de Glovo L'equip de Glovo

Glovo, l'app de missatgeria, ha estat premiada amb dos Stevie Awards d'or en la 14a edició dels International Business Awards, els premis que guardonen aquelles empreses que aconsegueixen impactar amb el seu model de negoci sobre diversos sectors.

La companyia, nascuda el 2015 a Barcelona, ha estat reconeguda en dues àrees diferents del premi, segons ha informat en un comunicat. Els guardons han estat en les categories de Startup of the Year i Mobile Site & App. Els jutges han destacat el potencial creixement de l'aplicació i com ajuda als negocis locals a competir amb les grans marques.

Actualment, l'app de Glovo està disponible a nou ciutats europees (Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Sevilla, Màlaga, Milà, París i Roma) i compta amb més de 250.000 usuaris i 3.000 partners.

Els fundadors de Glovo, Sacha Michaud i Oscar Pierre, recolliran els premis en el sopar de gala del pròxim 21 d'octubre a l'Hotel W de Barcelona.  

Més informació
Glovo, el servei de paqueteria col·laborativa
Glovo arriba al milió de comandes
Glovo farà el repartiment de McDonalds
Avui et destaquem
El més llegit