Greencostumers s'endú el premi FuTurisme

Els finalistes dels guardons entregats al BizBarcelona són les startups Barcelona Wink i After Booking

Els guanyadors dels premis FuTurisme Els guanyadors dels premis FuTurisme

El regidor d'Empresa i Turisme de Barcelona, Agustí Colom, ha lliurat aquest dijous el premi FuTurisme al projecte de turisme sostenible Greencustomers, en el marc del saló per a pimes i emprenedors Bizbarcelona by Barcelona Activa.

La proposta consisteix a crear una xarxa d'habitacions d'hotel intel·ligents i sostenibles que permeten, a través d'una aplicació mòbil, conèixer el consum generat en temps real, la qual cosa permet contribuir a l'estalvi energètic.

El projecte ha rebut un premi de 12.000 euros per facilitar la posada en marxa de l'empresa i, a més, comptarà amb una estada gratuïta de sis mesos en la Incubadora de Glòries de Barcelona Activa i la inscripció durant un any en l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades (Acave).

El 'marketplace' de serveis per a famílies que visiten la capital catalana amb nens Barcelona Wink ha estat reconegut com el primer finalista, amb un premi valorat en 6.000 euros, mentre que el sistema After Booking, que notifica l'usuari si el preu de la seva reserva d'hotel baixa abans del dia del check-in, ha estat la segona finalista, per la qual cosa rebrà 3.000 euros.

Els projectes s'han seleccionat entre les persones participants d'un programa de creació d'empreses innovadores que aprofiten les potencialitats del sector per generar activitat econòmica a la ciutat, en una iniciativa promoguda per Barcelona Activa, el gremi d'Hotels de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'Acave.

Els tres equips premiats també comptaran amb assessorament per part d'un mentor de referència durant els primers sis mesos.

Més informació
Greencustomer, l'app del turista estalviador
Unsheeping, un joc per aconseguir l'hotel de franc
Bizbarcelona tanca la setena edició amb més pimes i 13.900 visitants
Avui et destaquem
El més llegit