CA | ES

Housfy tanca la tercera ronda de finançament amb 2 milions d'euros

La plataforma tecnològica per vendre pisos entre particulars creix un 23% cada mes

Els fundadors de Housfy Albert Bosch, Miquel A. Mora y Carlos Blanco Els fundadors de Housfy Albert Bosch, Miquel A. Mora y Carlos Blanco

La proptech Housfy ha tancat la tercera ronda de finançament de la startup per valor de 2 milions d'euros de la mà de Seaya Ventures. Després d'aquesta, la companyia de compravenda d'habitatges entre particulars i sense comissions d'agència acumula un finançament de 3,7 milions d'euros.

Segons explica la startup en un comunicat, l'objectiu d'aquesta darrera ronda és "consolidar el negoci a l'Estat espanyol com la plataforma tecnològica líder". Housfy, que s'apunta un creixement mensual del 23%, ja opera a 80 ciutats espanyoles i, precisament per aquest motiu, un dels seus fundadors i el conseller delegat de l'empresa, Albert Bosch, veu en aquesta ronda de finançament "l'impuls que Housfy necessita per a consolidar-se com a una de les agències immobiliàries més grans del país i poder centrar-se en el seu salt a l'estranger".

Seaya Ventures, de la seva banda, és un dels fons d'inversió que està invertint a Espanya de manera més activa i ho està fent en empreses com Glovo, Cabify o Spotahome.

Més informació
Housfy, una ‘proptech’ entre les cinc primeres immobiliàries
Housfy capta un milió d'euros de finançament
Housfy aterra a València
Avui et destaquem
El més llegit