Indesup! Tech: emprendre en tecnologies i esport

El programa vol impulsar el desenvolupament d’idees de negoci de base tecnològiques vinculades a la indústria esportiva

Emprendre en l'esport és una carrera de fons | iStock Emprendre en l'esport és una carrera de fons | iStock

Després de les dues edicions de l’Indesup!, una iniciativa per fomentar l’emprenedoria en l’esport, arriba Indesup! Tech, un programa de formació i assessorament dirigit específicament a aquells emprenedors que volen desenvolupar idees de negoci de base tecnològica vinculades a la indústria esportiva.

Indesup! Tech compta amb dues parts diferenciades. La primera, que es durà a terme els mesos de setembre i octubre, té com a objectiu formar els emprenedors en les noves tecnologies aplicades a la indústria esportiva i en l’optimització de la gestió empresarial dins de l’esport. La segona part, que es realitzarà els dos mesos següents, serà més pràctica i vol acompanyar i ajudar als emprenedors a definir i validar els productes que han ideat.

El programa va dirigit a totes aquelles persones amb esperit emprenedor que vulguin tirar endavant projectes tecnològics (aplicacions, wearables, intel·ligència artificial, videoanàlisi, big data...) relacionats amb àmbits com la millora del rendiment de l’esportista, el foment de la pràctica esportiva saludable o la gestió esportiva, entre d’altres.

El programa, organitzat per l’Indescat, l’Eurecat i la Universitat de Barcelona, s’impartirà a la capital catalana de setembre a desembre i ofereix un màxim de 20 places, segons informen en un comunicat. La data límit per presentar les sol·licituds és el pròxim 3 d’agost.

Més informació
Les startups esportives més en forma
Startups amb entrenador
Mounir Zok: "L'empresa esportiva ja ven més tiquets que seients hi ha en un estadi"
Avui et destaquem
El més llegit