500.000€ per a empreses que aposten per l'energia sostenible

L’acceleradora InnoEnergy ofereix dos programes per a startups i empreses consolidades per potenciar la innovació i la posterior comercialització de productes i serveis

Imatge de l'entrega de premis del KIC InnoEnergy Award el 2015 Imatge de l'entrega de premis del KIC InnoEnergy Award el 2015

InnoEnergy ha obert una nova convocatòria per startups d’Espanya i Portugal en la qual invertirà fins a 500.000 euros a emprenedors i petites empreses innovadores que treballin pel futur de l’energia sostenible.

L’acceleradora oferirà ajudes a través de dos programes, el InnoEnergy Highway, per empreses emergents amb productes en desenvolupament que es comercialitzin en menys de dos anys, i el InnoEnergy Boostway, dissenyat per accelerar el creixement i potenciar el rendiment de les empreses del sector de l’energia sostenible en la seva adaptació al creixement de vendes, la industrialització i la internacionalització.

Els seleccionats per al programa obtindran accés a una xarxa de més de 300 socis i a la comunitat virtual europea d’InnoEnergy, així com assessorament i tutela en l’àmbit directiu. També podran assistir als esdeveniments europeus sobre energia, com The Business Booster, l’acte anual de networking internacional d’InnoEnergy.

Segons Josep-Miquel Torregrosa, Business Creation Officer d’InnoEnergy, “la finalitat d’aquesta convocatòria per les empreses emergents és identificar a les millors i més brillants companyies joves d’energia sostenible i oferir-los el catalitzador per al creixement”.

La convocatòria està oberta fins al 29 de juny per qualsevol empresa que proporcioni serveis en alguns dels vuit sectors centrals d’InnoEnergy: energia renovable, emmagatzematge d’electricitat, eficiència energètica, energia de combustibles químics, xarxa elèctrica intel·ligent, edificis i ciutats intel·ligents i eficients, tecnologies de carbó netes i convergència sostenible d’energia nuclear i renovable.

Empreses amb suport d’InnoEnergy

Gràcies als programes de suport d’InnoEnergy, algunes startups han aconseguit nou finançament. És el cas de Solaris Offgrid, que ha obtingut un milió d’euros gràcies a la seva participació en The Business Booster. Smartive, una altra empresa que també ha rebut suport d’InnoEnergy, va guanyar el 2016 un premi europeu que reconeix a l’empresa emergent més innovadora de la Unió Europea.  

Més informació
BeON guanya la segona edició del KIC InnoEnergy Award
KIC InnoEnergy Iberia cerca emprenedors 'amb energia'
200.000 euros per a la millor startup d'energia sostenible
Avui et destaquem
El més llegit