Inveready, Cabiedes i Evolvia entren a Tviso

Els inversors aposten amb 1,5 milions d'euros per la plataforma de contingut audiovisual amb drets d'emissió a Espanya

Tviso.com, una eina que ofereix tot el contingut audiovisual amb drets d'emissió a Espanya, ha signat un acord d'inversió d'1,5 milions d'euros amb els inversors de capital risc Inveready, Cabiedes & Partners i Evolvia, de manera que reforçarà el seu producte i afrontarà l'expansió internacional, que iniciarà el primer trimestre del 2017.

Segons ha informat Tviso en un comunicat, després d'aquesta operació, Inveready, Cabiedes & Partners i Evolvia passen a ser accionistes de referència de la societat juntament amb els seus tres fundadors -David Tardà, Andreu Caritg i Oriol Solé- i un grup de business angels que han apostat per aquest projecte des del començament.

La plataforma permet trobar sèries, pel·lícules, programes de televisió i documentals entre tota l'oferta de videoclubs en línia i televisions en obert o de pagament.

Tviso permet personalitzar els canals disponibles i comparar preus per escollir la millor oferta i, a més, genera recomanacions personalitzades sobre continguts a partir dels gustos i fonts disponibles de cada usuari.

Fundada el 2014, Tviso té més d'un milió d'usuaris actius i un catàleg de més de 26.000 sèries, 200.000 pel·lícules, 25.000 documentals i 5.800 programes de televisió, totes elles afegides per la seva base d'usuaris.
Avui et destaquem
El més llegit