Inveready, Cabiedes i Evolvia entren a Tviso

Els inversors aposten amb 1,5 milions d'euros per la plataforma de contingut audiovisual amb drets d'emissió a Espanya

Tviso és una plataforma per organitzar contingut audiovisual amb llicències
Tviso és una plataforma per organitzar contingut audiovisual amb llicències
Tviso.com, una eina que ofereix tot el contingut audiovisual amb drets d'emissió a Espanya, ha signat un acord d'inversió d'1,5 milions d'euros amb els inversors de capital risc Inveready, Cabiedes & Partners i Evolvia, de manera que reforçarà el seu producte i afrontarà l'expansió internacional, que iniciarà el primer trimestre del 2017.

Segons ha informat Tviso en un comunicat, després d'aquesta operació, Inveready, Cabiedes & Partners i Evolvia passen a ser accionistes de referència de la societat juntament amb els seus tres fundadors -David Tardà, Andreu Caritg i Oriol Solé- i un grup de business angels que han apostat per aquest projecte des del començament.

La plataforma permet trobar sèries, pel·lícules, programes de televisió i documentals entre tota l'oferta de videoclubs en línia i televisions en obert o de pagament.

Tviso permet personalitzar els canals disponibles i comparar preus per escollir la millor oferta i, a més, genera recomanacions personalitzades sobre continguts a partir dels gustos i fonts disponibles de cada usuari.

Fundada el 2014, Tviso té més d'un milió d'usuaris actius i un catàleg de més de 26.000 sèries, 200.000 pel·lícules, 25.000 documentals i 5.800 programes de televisió, totes elles afegides per la seva base d'usuaris.
Avui et destaquem
Comentaris