El IQS Tech Factory selecciona a 10 startups pel seu programa d’acceleració

El projecte guanyador del Demo Day participarà en un programa d’immersió per a emprenedors a Boston

Les startups seleccionades per participar en el IQS Next Tech Les startups seleccionades per participar en el IQS Next Tech

El IQS Tech Factory, el centre d’emprenedoria d’IQS, presenta IQS Next Tech, el primer programa d’acceleració industrial del país. Per això, ha seleccionat a 10 startups científico-tècniques perquè participin en la iniciativa.

Els seleccionats participaran des del 13 de juny i fins al 20 de juliol en un programa intensiu de sis setmanes, assistint a 11 sessions dirigides per experts de la indústria i basades en diferents fases del desenvolupament d’una startup, com la recerca de finançament, l’entrada al mercat, el desenvolupament del negoci o la creació d’una estratègia de propietat industrial.

Les 10 startups seleccionades pel IQS Next Tech són: 3Dealo, BioEclosion, Husk Ventures, Naru Intelligence, Onyriq, Sense4Care, Simbio, Smart Monkey, Tamic i Zymvol.

De Barcelona a Boston

A més, els emprenedors també es prepararan pel Demo Day, que tindrà lloc el pròxim 20 de juliol i on optaran a un accés directe a Boston per participar en el programa d’immersió de Richi Social Entrepreneurs, una iniciativa de la Richi Childhood Cancer Foundation.

El projecte seleccionat s’unirà al programa d’immersió, que tindrà una duració de tres setmanes i que permetrà als emprenedors entrar en l’ecosistema d’innovació de Boston. Alhora, podran connectar amb inversors i parlar amb els principals experts del sector a través de tallers de formació i sessions de networking.

Més informació
IQS Tech Fair, la primera fira de startups industrials de Barcelona
Menorca Millennials anuncia les startups de la tercera edició
Les startups del Pla Esprint d'Acció multipliquen per cinc les seves exportacions
Avui et destaquem
El més llegit