IQS Tech Fair, la primera fira de startups industrials de Barcelona

El centre d'emprenedoria reuneix més de 400 assistents i dóna a conèixer a 18 de les startups de base cientificotècnica a les que ofereix assessorament

IQS Tech Factory, el centre d'activitat emprenedora de l'IQS, ha organitzat la primera edició de la IQS Tech Fair, la primera fira de startups industrials celebrada a la ciutat de Barcelona. La jornada ha reunit 18 de les noves empreses més destacades de l'ecosistema emprenedor a les que el centre ofereix assessorament actualment, procedents de sectors com: nous materials, robòtica, wearables, salut, biotecnologia, energia i medi ambient, i tècniques industrials avançades.

La primera edició de la IQS Tech Fair s'ha organitzat amb l'objectiu de potenciar la projecció d'empreses tecnològiques que poden arribar a generar un alt valor afegit a la indústria, un sector que a Catalunya representa actualment el 50% del PIB. Totes les startups participants treballen en la creació de productes i tecnologies que contribueixen a importants canvis i solucions en diferents àmbits de la societat, com el sector de la salut o del medi ambient.

Les noves empreses han tingut l'oportunitat de presentar el funcionament de les seves innovadores tecnologies davant els més de 400 assistents, entre els quals han destacat inversors, actors de l'ecosistema emprenedor i empresarial, institucions de l'àmbit públic i privat, i altres centres d'emprenedoria. L'esdeveniment es va tancar amb una sessió de networking.

Carme Artigas, CEO i fundadora de Synergic Partners, companyia especialitzada en Big Data, Data Science i Data Engineering, i adquirida per Telefónica el passat any 2015, ha sigut l'encarregada d'oferir la xerrada inaugural de l'esdeveniment.

Artigas, escollida el mes de novembre passat com una de les 30 dones directives més influents a nivell internacional en el rànquing The 30 Most Influential Women in Business, elaborat per la revista nord-americana Insight Success, ha analitzat la situació de la indústria en un món exponencial i canviant, situant la intel·ligència artificial, el Big Data i la hiperpersonalització, com les principals eines de revolució del sector industrial.
Avui et destaquem
El més llegit