Jaume Gurt s'incorpora a TeamEQ

El directiu deixa el grup Schibsted per incorporar-se a la startup de motivació d'equips de treball

El nou directiu de TeamEQ, Jaume Gurt El nou directiu de TeamEQ, Jaume Gurt

La startup barcelonina TeamEQ estrena director de Desenvolupament i Vendes: Jaume Gurt s'incorpora a l'equip de l'empresa emergent i deixa el seu càrrec de director d'Organització i Desenvolupament de Persones del grup Schibsted Spain.

Gurt, que durant més de cinc anys ha estat el primer executiu del portal d'ocupació Infojobs, va passar a ocupar al gener de 2016 el càrrec a la multinacional noruega Schibsted, propietària també de webs com Vibbo, Fotocasa o Milanuncios.com.

El directiu deixa ara Schibsted per incorporar-se a la jove empresa, fundada per Francesca Gabetti i Ray Garciá, que han creat una plataforma online que permet mesurar la salut i motivació dels equips de treball en temps real. Segons comunica l'empresa en un comunicat "Gurt vol portar TeamEQ pel camí d'èxit que ja va recórrer amb Infojobs. Va fer créixer aquesta empresa de cerca de feina de forma exponencial en termes econòmics, d'aliances estratègiques, de desenvolupament de negoci a nivell internacional i, per descomptat, de recursos humans: van passar de 20 a 270 empleats".

Així mateix, Gabetti ha manifestat la seva satisfacció: “Estem molt il·lusionats. L'experiència i els valors de Jaume encaixen en el creixement ràpid que necessitem per la satartup i també amb el nostre desig de mantenir la transparència i el desenvolupament de les persones”.

Gurt també entra a l'accionariat de TeamEQ, ja que ha participat com a inversor en l'actual ronda de finançament que ha obert la companyia, que en poques setmanes ha obtingut la meitat del capital necessari a través de business angels o inversors privats.

L'empresa, que el 2016 va tancar una ronda d'inversió de 200.000 euros, compta també amb altres inversors com Dídac Lee, David Tomás, Infinity Mitjana o Cristina Ventura, segons ha informat en un comunicat.

La notícia de la incorporació de Gurt es fa pública coincidint amb la tercera edició del programa Menorca Millenials, on TeamEQ ha estat seleccionada, juntament amb 15 startups més de tot el món, per donar-se a conèixer a inversors d'Europa i Silicon Valley i trobar així els últims partners d'aquesta ronda.

Més informació
Menorca Millennials anuncia les startups de la tercera edició
Gurt: "Les companyies ja no poden enganyar-te"
Gurt (Infojobs): "Una feina ja no és un contracte de vuit hores"
Avui et destaquem
El més llegit