Juan Luis Hortelano agafa el rumb de Startup València

El cofundador de Blinkfire Analytics succeeix a Javier Megias i fa el salt des de la vicepresidència de l’associació emprenedora valenciana

Juan Luis Hortelano, nou president de Startup Valencia | Cedida Juan Luis Hortelano, nou president de Startup Valencia | Cedida

Temps de canvis a Startup València. Després de renomenar l’entitat i deixar enrere l’Associació Valenciana de Startups, ara toca canvi a l’executiva. En la reunió de la junta directiva celebrada aquest últim divendres, Javier Megias ha deixat la presidència per "motius professionals" després d'una etapa en la qual l'associació ha crescut fins a consolidar-se com a referent de l'ecosistema emprenedor valencià. El fins ara vicepresident Juan Luis Hortelano assumeix el càrrec com a nou president de l'Associació Valenciana de Startups.

Des de Startup València apunten que Hortelano tindrà l'oportunitat d'aportar “la seua experiència de més de vint anys des del costat de l'emprenedor”, des del qual es troba actualment, unit a la seua etapa des de la part de la inversió, acceleració i relació amb grans empreses i institucions pels seus cinc anys dirigint Plug and Play Spain, així com els seus coneixements atraient i treballant amb projectes internacionals des de València: en el seu moment amb Feedburner, Qype, 9flats, tots projectes amb seus en altres països i enfocaments globals des del primer moment. L’actual projecte del qual és cofundador és Blinkfire Analytics, fundada juntament amb Steve Olechowski el 2013 i amb seu a València i Chicago.

El relleu en el càrrec es tracta d'un “moviment continuista” que manté la mateixa composició de junta directiva i equip gestor liderat pel CEO, Nacho Mas. Javier Megias continuarà pertanyent a la junta directiva de l'associació com a vocal.

Més informació
Startup Valencia prepara un esdeveniment per a sumar-se a BCN Tech Spirit
Avui et destaquem
El més llegit