La CE reconeix Waynabox com a millor startup de turisme

Els Startup Europe Awards premien les deu millors empreses emergents de la Unió Europea

Pau Sendra recull el premi de la Comissió Europea Pau Sendra recull el premi de la Comissió Europea

Waynabox, l’empresa catalana organitzadora de viatges sorpresa per Europa, ha guanyat el primer premi en la categoria de turisme dels Startup Europe Awards, uns guardons impulsats per la Comissió Europea.

Es tracta d’uns premis que distingeixen les deu millors startups de la Unió Europea. Un total de 84 empreses han competit en la primera edició d’aquesta competició. Una altra empresa espanyola, APSU, especialitzada en tecnologies de descontaminació de l’aigua, ha rebut el primer premi en la categoria d’aigua.

Els premis també han reconegut al Consorcio Zona Franca de Vigo com la millor administració pública pel seu suport a l’emprenedoria i la innovació i al Programa Emprende de TVE com a mitjà de comunicació més compromès amb les empreses emergents.

Vuit empreses espanyoles han competit en les seves respectives categories per emportar-se un dels reconeixements europeus: Komilibro (industries creatives), Ecoche (medi ambient), Ekuore (salut), Beonprice (TICs), Human Surge (innovació social), Kien-Mou (smart cities), Waynabox (turisme) i APSU (aigua).

Amb la iniciativa, els guanyadors obtindran major visibilitat gràcies a la Media Partner Alliance, formada per 21 mitjans de comunicació, i podran tenir accés a programes de fons europeus, com l’Instrument Pime.  A més, Waynabox ha aconseguit 10.000 euros del Grupo Amadeus, empresa proveïdora de solucions tecnològiques per la industria de viatges.

Waynabox ha donat servei ja a prop de 35.000 viatgers i ha aconseguit una facturació de 5 milions d’euros des del seu llançament el març del 2015. A més, la startup catalana ha iniciat el seu pla d’internacionalització, operant també a França i Portugal. 

Més informació
França i Portugal catapulten la facturació de Waynabox
La startup Waynabox arriba a Alacant
La startup de viatges Waynabox entra a Portugal
Avui et destaquem
El més llegit