La fruita catalana triomfa a Internet

Dos emprenedors d'Aldover venen 1.000 quilos de fruits del seu hort familiar mitjançant la seva e-commerce en només tres setmanes

Dos emprenedors d'Aldover que no fa ni un mes que van obrir la seva botiga en línia de cítrics del seu propi hort familiar i ja tenen 80 clients, han venut ja 1.000 quilos de fruita. Guillem Espinach, enginyer d'obres públiques, va decidir, juntament amb la seva parella Esperanza Forcadell, obrir Taronges Nostres, el seu propi negoci en línia per vendre les taronges, mandarines i llimones del seu hort familiar, l'Hort del Vallero, situat a Aldover.

"No volia marxar a Qatar o Aràbia Saudita, els únics llocs on ara mateix hi ha treball en el sector de la construcció, i vaig decidir emprendre el meu propi negoci per vendre un producte de qualitat i de la nostra terra", ha explicat Espinach.

Després d'obrir la e-commerce el passat 1 de novembre, Taronges Nostres ha tingut una gran acollida, especialment des de Terrassa i Barcelona, d'on prové el 50% de la seva clientela. "En les tres primeres setmanes d'activitat ja hem venut més de 1.000 quilos de cítrics i hem realitzat més de 100 enviaments", comenta Espinach.

15 quilos en només 24 hores
Els clients reben a casa fruita de qualitat i acabada de recol·lectar. L'empresa envia totes les comandes en caixes de 5, 10 o 15 quilos en 24 hores i permet provar la seva fruita abans de pagar-la. "No cobrem per avançat la primera compra en el web, ni quan el transportista la porta a casa.

La satisfacció i l'honestedat amb els nostres clients són valors irrenunciables per a nosaltres, per això volem que primer provin la fruita i després ens la paguin", expliquen des de Taronges Nostres. "No només hi ha taronges i mandarines a València, dins de les Terres de l'Ebre també tenim i són molt bones", assegura Espinach.
Avui et destaquem
El més llegit