CA | ES

Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari

L'acceleradora valenciana i la companyia de consultoria busquen les millors solucions digitals per redefinir el futur del sector

Les oficines de Lanzadera Les oficines de Lanzadera

Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria al sector immobiliari. Així, l'acceleradora de l'empresari Juan Roig i la companyia de consultoria i serveis immobiliaris han signat un acord per apostar pel desenvolupament de la innovació i les iniciatives emprenedores en aquest sector.

A través d'aquest acord, Lanzadera se suma al Proptech Challenge de CBRE, "la primera competició dirigida al desenvolupament de solucions digitals i tecnològiques que redefiniran el sector immobiliari en el futur i que ha reunit en la seva primera edició més de 200 emprenedors i startups", segons ha informat la consultora en un comunicat.

Al febrer, un jurat format per CBRE, Lanzadera i un grup d'experts independents, haurà de seleccionar la "idea més disruptiva" i la "startup de major impacte".

A més de la dotació econòmica dels premis (6.000 i 10.000 euros respectivament) els guanyadors tindran accés a un programa d'acceleració desenvolupat per ambdues firmes.

En aquest programa els guanyadors podran beneficiar-se de l'experiència de Lanzadera en l'acceleració de startups, mentre que CBRE aportarà el seu coneixement del mercat i de la digitalització en la indústria.

Aquest acord està emmarcat en un nou tipus de programa que ofereix Lanzadera, Lanzadera Corporate, que "busca dinamitzar els processos d'innovació de les grans empreses mitjançant la connexió directa amb emprenedors, permetent captar talent, tecnologia i noves solucions destinades a aportar valor afegit als actors, en aquest cas concret, del sector immobiliari (propietaris, inversors, ocupants o visitants) i a la companyia".

Segons el vicepresident de CBRE, Enrique Martínez Laguna, "aquest acord suposa una mostra més del nostre compromís amb la tecnologia, el desenvolupament digital i la innovació. A més, consolida encara més a Proptech Challenge com la iniciativa que revolucionarà el sector immobiliari al nostre país".

Per a Javier Jiménez, director general de Lanzadera, "col·laborar amb CBRE a través del programa Proptech Challenge significa molt per a Lanzadera, amb ells podrem donar el millor suport als emprenedors d'un sector, l'immobiliari, en el qual fins ara no havíem aprofundit".

Més informació
Lanzadera incrementa a 25 el nombre de projectes
Neix Lanzadera Inicia, nou projecte emprenedor de Roig
Javier Jiménez (Lanzadera): "València és el lloc per emprendre"
Avui et destaquem
El més llegit