Marfeel vol augmentar la plantilla fins als 200 treballadors

La startup tecnològica amplia les seves oficines amb l’objectiu de potenciar el seu pla de captació de talent

Juan Margenat i Xavi Beumala, de Marfeel | Cedida Juan Margenat i Xavi Beumala, de Marfeel | Cedida

Marfeel segueix amb el seu objectiu de captar talent i preveu arribar als 200 treballadors. En aquest sentit, ha iniciat un pla de captació d'empleats i ha ampliat les seves oficines de Barcelona fins als 2.600 metres quadrats. La startup tecnològica, que compta de moment amb 150 professionals de 30 nacionalitats diferents, ja va incrementar el 2018 la plantilla un 39% respecte a l’any anterior.  A més, ha doblat la facturació respecte a l’any anterior, fins als 17 milions d’euros.  

Més info: La cortina de fum del sistema educatiu

“El talent atrau talent”, asseguren des de Marfeel i per això la seva directora de recursos humans, Maria Santos, considera que aquesta és una de les claus per guanyar la “guerra pel talent” del sector tecnològic, especialment a Barcelona, on hi ha una bretxa creixent entre oferta i demanda de perfils tecnològics, segons informen en un comunicat. Ara bé, la responsable de recursos humans de Marfeel assenyala que per aconseguir captar aquest talent, és imprescindible la “transparència empresarial”.

Les oficines de Marfeel a Barcelona

Les oficines de Marfeel a Barcelona

En aquest sentit, Santos celebra l’impuls d’iniciatives conjuntes del sector tecnològic, que permetin atraure talent a Barcelona, com el Barcelona Digital Talent, impulsada per la Mobile World Capital Barcelona, el Barcelona Tech City, Foment del Treball i el Centre Tecnològic de Catalunya.

Més informació
Marfeel, una nova manera de llegir el diari
Marfeel preveu facturar 30 milions d'euros el 2019
La startup Marfeel unifica seus a Barcelona per impulsar el seu creixement
Avui et destaquem
El més llegit