Neix el Barcelona Health Hub

La nova entitat agrupa centres d'innovació i startups de salut digital com Mediktor o Medtep

El recinte modernista de Sant Pau és un dels espais emblemàtics de Barcelona El recinte modernista de Sant Pau és un dels espais emblemàtics de Barcelona

Neix el Barcelona Health Hub, la primera associació tecnològica que uneix a centres d'innovació en salut digital de rellevància internacional. La nova entitat es presentarà dimecres 31 d'octubre al Recinte Modernista de Sant Pau de la capital catalana. Bitac, Community of Insurance, Elma, HIMSS, Iomed, Marta Gaia Zanchi, Mediktor, Medtep, Psious i Social Diabetes són algunes de les empreses i startups que participen en el projecte i ja s'han instal·lat en el Pavelló de Sant Manuel del Recinte Modernista de Sant Pau.

En la presentació intervindran Cristian Pascual (president de BHH i CEO de Mediktor), Luis Badrinas (CEO de BHH), Christina Roosen (Chief International Officer de BHH), Josep Carbó (vicepresident de BHH) i Marta Gaia Zanchi (Health Technology Innovation i membre de BHH).

Com informa Teresa Bau en l'article Barcelona Health Hub, el nuevo hub de salud digital de Barcelona, en un inici el centre anava a tenir el suport de Barcelona Tech City i estava previst anomenar-se Pier Health, però finalment pren el nom de Barcelona Health Hub en desvincular-se Barcelona Tech City de la iniciativa.

 

Més informació
BStartup invertirà en empreses emergents de salut
Catalunya impulsa la innovació en salut
Bayer porta les seves start-ups de salut digital al 4YFN
Avui et destaquem
El més llegit