Nestlé aposta per les startups catalanes i s'incorpora a Barcelona Tech City

La companyia d'alimentació es converteix en 'global partner' de l'associació i explorarà noves oportunitats de negoci a la capital catalana

El CEO de Barcelona Tech City i el president de Nestlé | Cedida El CEO de Barcelona Tech City i el president de Nestlé | Cedida

Barcelona Tech City i Nestlé sumen forces per potenciar l'ecosistema innovador. Segons han informat en un comunicat, el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí, i el director general de Nestlé España, Jacques Reber, han signat un acord amb la finalitat de fomentar la innovació, l'empreneduria i la col·laboració amb startups.

Més info: Barcelona Tech City vol impulsar un campus tecnològic urbà

D'aquesta manera, Nestlé es converteix en global partner de Barcelona Tech City i s'integra com a membre de l'Advisory Board de l'associació per assessorar i donar suport a la direcció de Barcelona Tech City que, al mateix temps, assessorarà la companyia d'alimentació en la seva aproximació al món de les startups amb l'objectiu d'abordar noves oportunitats d'aprenentatge i negoci.

Segons el director general de Nestlé España, "el món avança molt ràpid i estar a prop dels players que estan disrupcionant les indústries i els diferents models de negoci és quasi un imperatiu". Reber afegeix que aquest acord permet "explorar l'ecosistema d'startups de Barcelona, valorar possibles col·laboracions de negoci i utilitzar aquesta relació per reforçar el posicionament de la companyia com a experts en eBusiness, així com promoure un canvi cultural i organitzatiu intern".

Per la seva banda, el CEO de Barcelona Tech City ha posat damunt la taula que "per a l'ecosistema emprenedor és una gran notícia que Nestlé s'incorpori com a global partner" ja que considera que aquest acord "permetrà a la companyia conèixer i connectar-se amb les idees i models de negoci més disruptius i avançats de l'ecosistema de Barcelona". A més, subratlla que "per a l'ecosistema tecnològic suposa una excel·lent oportunitat d'apropament i col·laboració amb el primer grup alimentari del món".

Més informació
Novartis i Barcelona Tech City, junts per innovar en salut
IBM s'uneix a Barcelona Tech City
GFT s'incorpora a Barcelona Tech City com a soci corporatiu
Avui et destaquem
El més llegit