Nuclio llançarà sis startups en els pròxims dos anys

La Venture Builder de Carlos Blanco celebra el segon aniversari llançant quatre projectes d'èxit

Els fundadors de Nuclio Els fundadors de Nuclio

La incubadora de startups Nuclio tanca els seus primers dos anys de vida havent llançat quatre projectes d'èxit: Eelp!, Housfy, Brokoli i Finteca, i espera llançar sis noves startups en els pròxims dos anys, ha explicat en un comunicat.

L'objectiu del fons fundat per Carlos Blanco, María Hidalgo, Álex Díaz i Marc Torres és crear negocis "que ofereixin serveis i solucions que tinguin un impacte en la societat".

Per aconseguir-ho, identifiquen idees de negoci ja validades en altres mercats i reuneix l'equip i el talent necessaris per desenvolupar-les i fer-les créixer, detallen.

Segons ha assenyalat Hidalgo des de la incubadora consideren aquells models que puguin tenir un impacte tant a escala estatal com global, "assegurant un ràpid creixement i escalabilitat dels negocis".

A més de realitzar una inversió inicial d'entre 50.000 i 150.000 euros perquè els emprenedors aconsegueixin la versió inicial i comencin a caminar, Nuclio ofereix als equips fundadors serveis centrals i els dóna accés al nucli emprenedor Pier01. Així, "l'equip emprenedor només s'haurà de preocupar de desenvolupar la startup", ha posat en relleu.

Nuclio Weekend

Nuclio ja ha celebrat tres edicions de la seva Nuclio Weekend i, en total, i arran dels esdeveniments de cap de setmana, la Venture Builder ha rebut més de 3.000 candidatures i ha llançat quatre startups, invertint en elles més de 3 milions d'euros.

Dels 135 emprenedors que han passat per les tres edicions, 18 ja estan treballant en algun dels projectes.

La Venture Builder ha generat més de 70 llocs de treball en totes les seves startups incubades, juntament amb els serveis centrals. En els dos anys vinents, Nuclio preveu llançar sis noves startups i captar una inversió de 15 milions d'euros per a les seves companyies.

Més informació
Brokoli, el gestor de l’assegurança en una app
Eelp!, la solució per a tots els problemes
Avui et destaquem
El més llegit