ESIC València busca el millor emprenedor

Els Premis ASTER 2018 també guardonaran la millor trajectòria professional, empresarial i el màrqueting

L'edifici d'ESIC a València | ESIC L'edifici d'ESIC a València | ESIC

El campus de València d'ESIC Business & Màrqueting School convoca un any més els Premis ASTER 2018, uns guardons destinats a reconéixer els mèrits de persones i entitats aconseguits en l'exercici de la seua activitat professional i que fomenten la integració entre formació acadèmica i labor empresarial.

Els Premis ASTER van nàixer en 1982 i, des de llavors, es convoquen en diferents àmbits geogràfics. Les categories d'aquests premis al País Valencià són el Premi Aster a la Millor Trajectòria Professional, que reconeix els assoliments aconseguits per aquells professionals que hagen destacat al llarg del seu historial en les empreses per a les quals hagen prestat els seus serveis. El termini finalitza el 29 de maig.

També el Premi Aster a la Millor Trajectòria Empresarial per a reconéixer els assoliments aconseguits per aquelles empreses de titularitat privada o pública que hagen destacat al llarg de la seua història. En tercer lloc, el Premi Aster Millor Emprenedor per guardonar els assoliments aconseguits per aquelles persones que han creat les seues pròpies empreses o que han desenvolupat assoliments de forma significativa en les seues pròpies empreses.

El centre també donarà el Premi Aster de Màrqueting adreçat a les empreses que millor han sabut identificar les necessitats dels seus consumidors i/o usuaris oferint noves propostes de valor per a ells, aconseguint avantatges competitius en els seus mercats i una clara diferència amb els seus competidors.

Els premis són concedits per jurats compostos de rellevants personalitats de l'entorn econòmic, docent i social del país. Poden concórrer a ells qualsevol persona o entitat que complisca els requisits fixats en les bases d'aquests, sent compatible la plica a diversos d'ells, independentment de la zona geogràfica.

Jurat eminentment empresarial

En aquesta edició, les personalitats que formen part del jurat són: Raúl Royo López, conseller delegat de Royo Group; Maite Marín Medina, directora del Complex Educatiu Mas Camarena; Mª Teresa Ramos Navarro, directora general de Grup Sorolla; Armando Nieto Ranero, president de Divina Pastora; Carlos Ledó Orriach, conseller delegat de Idai Nature; José María Colonques García-Planas, gerent de Porcelanosa València; Rafael Juan Fernández, conseller delegat de Dulcesol; Rosendo Ortí López, director general de Caixa Popular i Agustín Carrilero Castillo, director del campus de València d'ESIC Business & Màrqueting School.

En anys anteriors han sigut premiades empreses com Quaderns Rubio, Energy Sistem, SAFTA, Las Provincias, Jeannología i Colegios Siglo

Més informació
Avui (i cada dia) és màrqueting
Somnis (d'emprenedor) que es fan realitat
Avui et destaquem
El més llegit