Project Lobster es prepara per conquerir Madrid

La startup d'ulleres fetes a mà preveu 20 obertures a l'Estat espanyol en els propers dos anys

Oscar Valledor, fundador i CEO de Project Lobster | Europa Press Oscar Valledor, fundador i CEO de Project Lobster | Europa Press

Amb menys de dos anys de vida, la startup d'ulleres fetes a mà Project Lobster preveu sortir de Barcelona i València i anar a la conquesta de Madrid, Sevilla, Bilbao, Màlaga i Múrcia. En total, les previsions inclouen una vintena de botigues noves a l'Estat espanyol entre el 2020 i el 2021, un pla que també contempla créixer a Barcelona -on actualment hi té dos establiments- i a València -on n'hi ha un-. 

La facturació prevista per als propers cinc anys és de 15 milions d'euros, segons ha explicat el fundador i conseller delegat de l'empresa, Oscar Valledor, en una entrevista a Europa Press. L'entrada a Madrid serà a l'estiu del 2020 amb més d'una botiga. Més enllà d'aquests dos anys, la vista es posa a Europa, amb la intenció d'expandir-se a països com el Regne Unit, França, Alemanya i Suïssa.  

Més info: Mirar el món amb ulls Lobster

De fet, les botigues físiques són responsables d'un 80% de la facturació de Project Lobster, mentre que l'ecommerce només representa un 20% de les vendes. La proposta de la startup es basa en l'eliminació dels intermediaris per confeccionar les ulleres, fet que permet oferir uns preus més ajustats. 

Actualment, Project Lobster compta amb 14 treballadors i preveu una facturació inferior al milió d'euros aquest 2019. Com a novetat, té previst començar a vendre lentilles. Al juliol va tancar la seva primera ronda de finançament, de 300.000 euros, i no descarten fer-ne més. 

Project Lobster va arrancar després de guanyar el programa YUZZ Joves Emprenedors de la Universitat Pompeu Fabra i el Banco Santander. La startup també ha format part de Lanzadera, l'acceleradora de Juan Roig, president de Mercadona. Actualment, compta amb el suport de Netmentora Catalunya.  

Més informació
El cor de Gràcia ja té ulls Lobster
Avui et destaquem
El més llegit