Red Points, millor startup de l'any segons Esade i BStartup

L'empresa tecnològica antipirateria preveu doblar la facturació de l'any passat i arribar als 2,5 milions d'euros

L'empresa tecnològica Red Points que lluita contra la pirateria i la venda de productes falsificats a Internet ha estat reconeguda amb el premi a millor startup de l'any que lliura Esade Alumni i BStartup, el programa per a emprenedors de Banc Sabadell.

El guardó, que es lliurarà aquest dimecres, reconeix la trajectòria de Red Points que ja té clients en nou països: Espanya, Portugal, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Sèrbia, Mèxic, Japó i Estats Units, ha informat l'empresa aquest dilluns en un comunicat.

La companyia fundada per Josep Coll i liderada per la seva CEO Laura Urquizu preveu doblar la facturació de l'any passat i arribar als 2,5 milions d'euros el 2016, i desenvolupar la venda en línia dels seus serveis. "Aquest premi és una nova motivació i un reconeixement al valor que aporta Red Points a les empreses en oferir una solució innovadora en un mercat en el qual la pirateria i les falsificacions mouen 1,7 bilions de dòlars i que afecta absolutament a tots els sectors", afirma Urquizu.
Avui et destaquem
El més llegit