CA | ES

Roig inverteix en Airhopping, startup d'un alumne Lanzadera

Angels injecta 271.000 euros en el cercador de vols que permet enllaçar diferents destinacions en un mateix viatge a un preu reduït

Gonzalo Ortega i Carlos Montesinos | Cedida Gonzalo Ortega i Carlos Montesinos | Cedida

La startup valenciana Airhopping agafa embranzida amb l'aposta de Juan Roig. La societat d'inversió de capital privat Angels injectarà 271.000 euros en aquesta startup, que ofereix la possibilitat de viure l'experiència de viatjar a múltiples destinacions a un preu més econòmic que el tren combinant entre dos i quatre vols, a altres llocs escollits. Creada fa dos anys com a projecte de final del Grau ADE per a Emprenedors de Carlos Montesinos, el seu CEO, aquest després va estudiar en EDEM Escola d'Empresaris. Airhopping posteriorment ha estat incubada en el programa Campus de l'acceleradora Lanzadera i ara Angels ha decidit participar en el seu accionariat.

L'aposta de la societat d'inversió de capital privat permetrà contribuir al creixement d'aquesta proposta de negoci, que ampliarà la seua oferta a noves destinacions i més aeroports d'origen. Actualment permet volar a ciutats d'Europa i Amèrica des de Madrid, Barcelona, València, Alacant, Màlaga, Mallorca i Porto.

La inversió permetrà consolidar i impulsar una jove empresa la idea de la qual va germinar quan el seu CEO estava finalitzant els seus estudis en EDEM i va arribar el moment de preparar el viatge de finalització de grau. "Volia visitar diferents ciutats europees amb avió, fer un interraïl amb ales". Va ser llavors quan es va adonar de la complexitat de cercar les millors combinacions entre els 30.000 vols diaris que hi ha solament a Europa. "A través d'un algorisme, Airhopping és capaç de recomanar quines destinacions són més barats i en quina ordre visitar-los, per a així aconseguir ajuntar tots aquests vols de 20 o 30 euros en un mateix viatge", explica Montesinos.

Montesinos:  "A través d'un algorisme, Airhopping és capaç de recomanar quines destinacions són més barats i en quina ordre visitar-los" 

En termes qualitatius suposa, segons apunten des d'Angels, "una fita per al pol d'emprenedoria Marina d'Empreses perquè el CEO d'aquesta startup és el primer alumne d'EDEM Escola d'Empresaris". Montesinos va recalar en el programa Campus -dirigit a estudiants procedents d'EDEM i concebut perquè l'après en les classes es puga traduir en realitats empresarials- gràcies a l'acompanyament i assessorament que se'ls brinda. Montesinos destaca precisament el Model de Qualitat Total com el valor afegit i el "gran avantatge" de Lanzadera.

Inversió en 12 startups 

Airhopping és la startup número 12 en la qual participa Angels, la inversió viva de la qual en projectes ronda ja els 13 milions d'euros. Aquestes startups ja han generat directament més de 900 ocupacions.

Més info: El 'japo' valencià Kento entra en la societat d'inversió de Roig

"L'aportació de capital no és més que una eina al servei dels somnis dels emprenedors i de la creació de riquesa i dinamització econòmica de la societat d'inversió", segons subratllen des de Marina d'Empreses, l'equip del qual no amaga la satisfacció en veure com Montesinos ha coronat tot el cicle de creació d'empreses a partir de donar suport al seu talent.

Més informació
Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari
Javier Jiménez (Lanzadera): "València és el lloc per emprendre"
Avui et destaquem
El més llegit