Signaturit, premiada com a millor startup de l'any per Esade i BStartup

L’empresa emergent bat el rècord d'inversió en la història d'EsadeBan

Els membres de l'equip de Signaturit Els membres de l'equip de Signaturit

Esade Alumni i BStartup, el programa per emprenedors del Banc Sabadell, han atorgat el premi Esade Alumni & Banc Sabadell a la millor startup d’aquest any a Signaturit. La startup permet a empreses i particulars sol·licitar firmes electròniques amb plena validesa legal mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a través de qualsevol plataforma.

Signaturit ha estat reconeguda per la seva trajectòria i pel ràpid creixement de l’empresa en poc temps, a més de les qualitats del seu equip emprenedor, la seva gestió dels recursos financers i la seva estratègia comercial.

Per a Juan Zamora, CEO i cofundador de Signaturit, aquest guardó “representa el millor colofó possible a l’exitós tancament, fa només uns dies, de la nostra segona ronda d’inversió”, d’un valor de 2,8 milions d’euros.

Des del seu naixement el 2013, Signaturit ha conformat ja una cartera de 10.000 clients, compta amb oficines a Barcelona i Amsterdam, i té un equip de 28 professionals, liderats per Zamora i els dos altres fundadors de l’empresa, Salvador Severich i Javier Martínez.

Xavier Sáncez, director d’Esade Alumni, i Conxa Oliu, presidenta del Consell de BStartup 10, entregaran el premi a Juan Zamora el pròxim 28 de juny. 

Rècord d’inversió a EsadeBan

Signaturit és la startup que més inversió ha obtingut per part d’EsadeBan, la xarxa de business angels d’Esade Alumni, i la que més inversors ha atret, amb un total de 24 participants i una inversió d’un milió d’euros, repartida en dues rondes de finançament.

Juntament amb EsadeBan, també han invertit en la startup el Banc Sabadell i les firmes de capital risc Nero Ventures i Faraday Venture Partners. En total, Signaturit ha aconseguit reunir un total de 4,1 milions d’euros des del seu llançament.

Més informació
Red Points, millor startup de l'any segons Esade i BStartup
"Som una onada d'start-ups que volem jugar a 1a divisió"
El president d'Unilever rep el premi ESADE al millor lideratge
Avui et destaquem
El més llegit