CA | ES
Els emprenedors de Startup&Art
Els emprenedors de Startup&Art

Els emprenedors renaixentistes

Christian Rodríguez (ByHours), Marc Alarcón (SocialCar) o Marc Borrell (OneMobile) exposen les seves obres

La comunitat d'esperits creatius del Pier 01 Barcelona Tech City ha destapat la seva passió per l'art amb la creació de Startup&Art, comunitat fundada per emprenedors tecnològics de la ciutat. Coneguts per les seves empreses i habituals en els cercles i xerrades sobre innovació, es tracten com a col·legues però no sabien que compartien una afició més en comú: la creativitat artística. Aquest dimecres 4 de juliol presenten els seus treballs en una exposició.

Gerard Compte, fundador de FindthatLead, va descobrir l'art de col·legues com Christian Rodríguez i Mo Gaspart, fundadors de Byhours i Marc Borrell de, BeMobile. I va sorgir la màgia. Van aparèixer nous noms com el de Nacho Sala, fundador d'Atrápalo; Mar Alarcón, fundadora de SocialCar i Toni Mascaró, d'Emascaró. I tot això orquestrat per un artista professional, Pablo Mieres de HeavyDots.

El resultat és Startup&Art, una comunitat d'emprenedors de Barcelona on poder expressar la seva creativitat que ja està reclutant noves incorporacions per presentar-se al públic amb la seva primera exposició aquest 4 de juliol al Pier 01 de Barcelona Tech City, seu referent de l'emprenedoria de la ciutat. Amb aquesta primera exposició, Startup&Art vol cridar l'atenció d'altres emprenedors locals i globals que comparteixin afició, siguin arts plàstiques, música o ball.

Amb aquest moviment "de naturalesa renaixentista", com ells mateixos qualifiquen, neix una nova comunitat de la ciutat cap al món, ja que pretén créixer a escala global i exportar les seves exposicions així com afavorir llocs de trobada en el qual els emprenedors puguin expressar les seves habilitats en el món de l'art.

Més informació
La Mobile Week, entre l'art i el digital
"La cultura ha d'aprendre a desenvolupar el 8è art, l'art de demanar"
Avui et destaquem
El més llegit