La startup BCN3D tanca una primera ronda de 2,7 milions d’euros

L’objectiu és augmentar la producció per satisfer la demanda del mercat i reduir els llargs períodes de lliurament de les impressores 3D

Una de les impressores 3D de BCN3D Technologies Una de les impressores 3D de BCN3D Technologies

La startup BCN3D tanca una ronda d’inversió de 2,7 milions d’euros en la qual han participat els fons JME VC, Accurafy4 i Victoria. Una injecció de capital que permetrà a l’empresa consolidar el seu lideratge en tecnologia d’impressió 3D IDEX i que l’ha convertit en “la companyia d’impressores 3D d’escriptori que ha rebut més inversió al país”, segons informen en un comunicat.

“Amb aquest finançament serem capaços d’augmentar la nostra producció per satisfer la demanda del mercat i reduir els llargs períodes de lliurament que hem experimentat en el passat a causa de les limitacions de producció”, assenyala el CEO de l’empresa, Xavier Martínez Faneca.

Més info: BCN3D apropa la impressió 3D a casa teva

BCN3D recentment ha assolit la xifra de 5.000 impressores 3D venudes gràcies a la seva xarxa de distribució de més de 60 punts de venda arreu del món. Entre els seus clients figuren companyies com BMW, Samsung, Louis Vuitton, Nissan, NASA, HTC i ALBA Synchroton.

L’objectiu de la startup ara és treballar en una nova gamma de productes per millorar l’experiència dels seus clients i portar la tecnologia IDEX “a un nivell completament nou”.

Després del seu període d’incubació, BCN3D ha anunciat també l’escissió del CIM-UPC, amb el qual van iniciar el projecte. Així, la nova companyia estarà dirigida per Martínez Faneca i amb un equip executiu format per Roger Antunez, Pol Domenech, Marc Felis, Jose Antonio Ortega, Eric Pallares i l’assessor tecnològic Roger Uceda.

Més informació
Acqustic tanca una ronda de 250.000 euros
Goin aixeca 2,2 milions d’euros en el seu primer any
ADmit Therapeutics tanca una ronda per desenvolupar un test per detectar l'Alzheimer
Avui et destaquem
El més llegit