Els fundadors de Codigames recompren la startup als inversors

Caixa Capital Risc i Faraday Venture Partners deixen de tenir participació en l'empresa després d'entrar en la segona ronda de finançament

Los dos socios fundadores de Codigames | Cedida Los dos socios fundadores de Codigames | Cedida

Els socis fundadors de l'empresa de videojocs Codigames han recomprat la majoria de la seva participació als socis inversors Caixa Capital Risc, Faraday Venture Partners i Angels gràcies als beneficis obtinguts per la companyia. D'aquesta forma, les dues primeres entitats es desvinculen de la companyia, mentre que Angels roman de forma minoritària, la qual cosa possibilita als emprenedors seguir formant part de l'ecosistema empresarial de Marina d'Empreses.

La startup va ser fundada per Francisco José Martínez i Zacarías Gómez el 2013 com una petita desenvolupadora de videojocs. Avui compta amb una plantilla de més de 20 persones i els seus últims jocs Idle Theme Park Tycoon i Idle Supermarket Tycoon s'han situat en les llistes dels millors videojocs de Google Play i de l'App Store, superant els 10 milions de descàrregues.

Des de 2013, Codigames rep el suport de Maria d'Empreses, l'hub d'emprenedoria valencià impulsat per Juan Roig. La startup ha format part de la primera edició de Lanzadera i ha rebut finançament d'Angels. A més, en 2016 va tancar una segona ronda de finançament amb la participació de Caixa Capital Risc i Faraday Venture Partners.

Més informació
Juan Roig inverteix en flamencs inflables
Un mar d'empreses a València
Lanzadera acull 28 noves empreses de tot Espanya
Avui et destaquem
El més llegit