València traurà al carrer el Startup Market

La plaça de l'Ajuntament albergarà a l'octubre una fira per explicar a la ciutadania en què consisteix l'emprenedoria valenciana

La plaça de l'Ajuntament de València | iStock La plaça de l'Ajuntament de València | iStock

Qui conega València sap que el seu epicentre emocional és la plaça de l'Ajuntament, ja que allà és on passen els esdeveniments més importants de la ciutat. Per això és l'espai on al mes d'octubre els startups se situaran per donar a conéixer la seua feina. Serà en el Startup Market, una iniciativa municipal que pretén divulgar les bondats del món startup valencià.

"Volem portar el que estem fent, les startups i la tecnologia, a la plaça de l'Ajuntament perquè la gent ho conega i sàpiguen les coses potents que s'estan fent en la ciutat. Que no solament siga un sector el que espente sinó que la ciutat sencera comence a contagiar-se", explica a VIA Empresa Javier Mateo, sotsdirector d'Emprenedoria de València Activa.

Aconseguir més repercussió en la ciutat forma part de l'estratègia municipal valenciana que, arran la presentació de la marca València Tech City, vol consolidar un nou model de ciutat.

Més info: València vol ser 'tech city'

"Som més reconeguts fora que dins de la ciutat i açò passa sempre. Hem anat a Alemanya, a Itàlia, a Suècia, i tothom repeteix "València, València" però després vas per ací i la meua mare no sap què faig perquè en el món startupero parlem un altre idioma". Amb l'objectiu d'explicar què són i què fan els startups valencianes, la plaça municipal albergarà aquesta nova iniciativa. 

Més informació
Cinc startups catalanes fan camí cap a Boston
10 startups catalanes viatgen a Amsterdam al The Next Web
Avui et destaquem
El més llegit