MonkingMe permet guanyar criptomonedes escoltant música

La startup s’integra amb Kin amb l’objectiu de trobar alternatives de compensació per als artistes

L'equip de la startup catalana MonkingMe | Cedida L'equip de la startup catalana MonkingMe | Cedida

MonkingMe, la plataforma que permet escoltar i descarregar música de forma gratuïta, s’integra amb Kin, la criptomoneda líder per a aplicacions digitals. D’aquesta manera, la startup catalana dóna als seus usuaris l’oportunitat de guanyar criptomoneda perquè puguin donar suport als seus artistes d’una forma directa.

A partir d’ara, els usuaris de MonkingMe guanyaran Kin cada vegada que escoltin música i, si opten a participar en el programa de recompensa per a artistes, un 25% dels Kin guanyats es distribuiran d’acord amb els artistes escoltats. La resta es guardarà en un moneder de cada usuari que es podrà utilitzar a qualsevol de les més de 40 aplicacions que ja formen part de l’ecosistema de Kin.

Més info: MonkingMe, l'Spotify català i gratuït

Després d’un primer llançament a Android, la plataforma de música ho fa ara a escala global incloent l’aplicació per a iOS, on tenen més del 80% dels seus usuaris, segons informen en un comunicat. La missió de MonkingMe amb aquesta integració és contribuir al desenvolupament d’una indústria musical més justa i transparent, amb maneres alternatives de compensació per als artistes.

“Creiem fermament en el valor d’oferir l’opció de guanyar criptomoneda de forma complementària als pagaments habituals en euros que fem als artistes. És una iniciativa que a més de contribuir de manera molt positiva a la nostra missió com a empresa, està al capdavant dels avenços tecnològics del sector”, afirma Miquel Tolosa, CEO i fundador de MonkingMe, que ja compta amb 2,3 milions d’usuaris.

“Kin són els diners del món digital on tothom rep una compensació justa pel valor que crea online. Estem encantats d’agregar MonkingMe a l’ecosistema”, destaca Rinat Bogin, directora general de Kin Ecosystem.

Més informació
Les startups catalanes del 4YFN
MusicList, els millors aliats de Spotify i YouTube
Com vendre un àtic per 40 bitcoins
Avui et destaquem
El més llegit