Reclamadatos tanca la primera ronda de finançament

La plataforma capta 100.000 euros per consolidar el seu projecte i incloure noves funcionalitats amb la injecció de capital

Los dos fundadores de Reclamadatos | Cedida Los dos fundadores de Reclamadatos | Cedida

La startup Reclamadatos tanca la seva primera ronda de finançament amb 100.000 euros. La plataforma que permet a l'usuari recuperar el control de les seves dades personals vol ara consolidar el seu projecte i millorar el producte, incloent la possibilitat de presentar múltiples reclamacions de forma simultània i gestionar la teva pròpia herència digital.

Més info: Reclamadatos: recupera el control de les teves dades

La ronda ha estat liderada per la inversió de capital privat d'Alberto Burgueño, soci d'Elipsis Capital i anterior responsable a Espanya de l'àrea de privacy a KPMG. També s'han sumat al projecte Héctor Pequerul, advocat i anterior senior manager de KPMG, que, al costat de Burgueño, han assessorat els principals operadors espanyols en aquesta matèria durant anys. També han participat en la ronda alguns business angels, com TPartner i Reus Venture Capital, entre altres.

La startup, que forma part del Barcelona Tech City, va néixer en 2018 a Barcelona coincidint amb l'entrada en aplicació de la nova normativa europea de protecció de dades i amb una inversió inicial de 3.000 euros.

Més informació
Airning, reclamacions aèries en un clic
Telefonia i Internet, el més reclamat pels consumidors
Robin Data Hood, dades a canvi de descomptes
Avui et destaquem
El més llegit