La startup Roka Furadada tanca una ronda d'1,5 milions d'euros

O Financial Club ha liderat la inversió, que es destinarà a accelerar el procés de registre de noves molècules en diferents mercats

Judit Camargo, fundadora de Roka Furadada | Cedida Judit Camargo, fundadora de Roka Furadada | Cedida

La startup de Barcelona Roka Furadada, basada a desenvolupar i comercialitzar ingredients actius per protegir de malalties de la pell relacionades amb la radiació solar, ha tancat una ronda de finançament d'1,5 milions d'euros. L'operació ha estat liderada pel grup inversor O Financial Club i ha comptat amb la participació de Klinea Enginyeria Farmacèutica, que actuarà com a soci tecnològic, la xarxa Women Angels for Steam i els socis actuals.

Els fons de la ronda es dedicaran a accelerar el procés de registre de noves molècules en diferents mercats, ampliar l'equip amb nous investigadors, accelerar l'activitat comercial i continuar amb el desenvolupament de nous productes.

Més info: Roka Furadada, en les molècules està la resposta

L'empresa desenvolupa filtres solars respectuosos amb el medi ambient, especialment amb els corals marins, i amb una efectivitat de "fins a sis vegades superior" als filtres actuals. La companyia té previst completar el registre de la seva primera molècula a la Unió Europea durant el primer semestre de l'any i iniciar-ne la comercialització el 2021. Durant aquest any, Roka Furadada també té previst iniciar el procés de registre a Àsia i Llatinoamèrica.

Avui et destaquem
El més llegit