10 startups a Silicon Valley per buscar inversors

El viatge servirà per presentar Catalunya com un dels 'hubs' més dinàmics d'Europa

Silicon Valley és la capital mundial de les start-ups Silicon Valley és la capital mundial de les start-ups

10 startups catalanes participen aquest dilluns i dijous vinent en una missió empresarial a Silicon Valley organitzada per Acció per trobar inversors i socis i conèixer de primera mà l’ecosistema empresarial de la regió. Les empreses catalanes que hi participen són Adan Medical, DefyU, Epinium, Oval Sound, Playmoss, PocketPiano, Roomonitor, Submer, Telanto i Unlimited Engineering.

El viatge també servirà perquè la delegació -formada per representants d’Acció, fons de capital risc i altres agents de la comunitat catalana com el CEO de Barcelona Tech City, Miquel Martí- presenti Catalunya com un dels hubs d’startups més dinàmics d’Europa. A través de reunions amb empreses tecnològiques, fons de capital risc americans i trobades amb emprenedors locals, l’objectiu és buscar noves oportunitats per connectar els ecosistemes de Silicon Valley i Catalunya i facilitar les inversions empresarials al nostre país.

La missió s’ha fet coincidir amb la celebració a San Francisco del Disrupt SF, l’esdeveniment d’startups disruptives organitzat per la revista especialitzada Tech Crunch. L’acte té la voluntat de ser el principal aparador internacional per empreses amb tecnologies diferencials i innovadores i aplega tot l’ecosistema empresarial de Silicon Valley amb els principals fons de capital risc i corporacions tecnològiques. Amb l’objectiu que les startups catalanes puguin presentar els seus projectes, fer networking i conèixer socis i inversors, Acció disposarà d’un estand al congrés.

A més, les startups catalanes podran participar a l’Startup Battlefield, una competició reconeguda mundialment i premiada amb 50.000 dòlars on els emprenedors presenten els seus projectes i reben assessorament d’inversors i experts. 

Més informació
15 startups catalanes al TechCrunch Disrupt
Barcelona, el 'Silicon Valley dels lloguers turístics'
De xips a bits, el reciclatge a Silicon Valley
Avui et destaquem
El més llegit