Més de 1.500 startups aterraran a València per al Webit Festival

L'esdeveniment sobre innovació reunirà unes 15.000 persones de més de 120 països a la capital el juny del 2020

Pilar Bernabé, regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica de València, durant la presentació del Webit Festival | Cedida Pilar Bernabé, regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica de València, durant la presentació del Webit Festival | Cedida

València serà capital de la innovació i la tecnologia el juny de l'any que ve. La ciutat acollirà el Webit Festival, un esdeveniment internacional que reunirà unes 15.000 persones de 120 països diferents i més de 1.500 startups. La capital del País Valencià es va imposar entre 27 ciutats que competien per convertir-se en l'edició del 2020 del Webit Festival, un rècord en les sol·licituds. 

La regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé, ha destacat durant la presentació de l'esdeveniment que servirà per presentar "projectes d'innovació tecnològica que canviaran el futur de la societat i de l'economia tant a la nostra ciutat, com a nivell nacional i internacional".   

Més info: València, el nou i potent districte digital del Mediterrani

Impacte econòmic de 60 milions d'euros

L'edició d'aquest any s'ha celebrat a Sofia (Bulgària), on el Webit Festival ha tingut un impacte econòmic de 60 milions d'euros. Més d'un 70% dels participants que van assistir a l'esdeveniment eren directius d'alt nivell. En aquest sentit, la consellera d'Innovació, Universitat, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat que és una oportunitat per "trobar solucions compartides i generar sinergies entre nosaltres". Serà "una trobada que reunirà el nostre ecosistema emprenedor i una cita per donar a conéixer el talent local a nivell mundial".   

A la presentació també hi ha acudit el director del Webit Festival, Plamen Russev, qui ha situat València com una de les ciutats preferides per celebrar-hi l'esdeveniment per "l'energia positiva que transmet", fet que "va influir a l'hora d'elegir-la entre totes les candidates que optaven a ser-ne la seu". 

Més informació
València acollirà al juny de 2019 el 5G Global Event​
València vol ser 'tech city'
Avui et destaquem
El més llegit